STEAKHUIS MONTANA

STEAKHUIS MONTANA Shoarma - Pizzeria - Turks - Grieks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2452 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhuis Montana. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 21:13 Alles was goed en super lekker
26 jun 2022 om 20:16 Helaas werd het eten weer veel te laat bezorgd.
26 jun 2022 om 2:22 Al valt het erg tegen laatste tijd kwa shoarma en hoeveelheden, zeker gezien de prijzen, was nu super blij met mijn pasta die ik had besteld. Genoeg en vooral erg lekker.
25 jun 2022 om 6:25 Pizza shoarma grote goed belegde pizza met knapperige bodem. Calzone doner heerlijk goed gevuld en alles was warm. Bezorging iets later als gepland.
23 jun 2022 om 21:06 Lekker eten en netjes op tijd bezorgd.
23 jun 2022 om 19:22 Als je invoert dat je het niet gepast heb, dan hoor je "dan krijgt u het de volgende bestelling" Maar wel duidelijk aangegeven wat ik had
22 jun 2022 om 21:12 Was wel lekker maar toch anders dan anders.
20 jun 2022 om 23:00 Te trage bezorging, veel langer dan aangeven. Eten half warm
19 jun 2022 om 22:41 Niets te eten nóóit meer
15 jun 2022 om 19:40 Heerlijk eten zoals altijd en lekker snel bezorgd
12 jun 2022 om 0:46 Ik had een broodje hot chicken besteld en kreeg een pita met een bakje hot chicken.... Dan mag dit als pita hot chicken genoemd worden ipv broodje hot chicken. Het is dan ook geen 7,50 waard.
9 jun 2022 om 22:18 Wederom erg lekker. Aanrader!