STEAKHUIS MONTANA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2776 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhuis Montana. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 21:23 Heerlijk gegeten. Grote porties en lekker vlees en patat.
22 feb 2024 om 11:10 Het eten was warm, lekker sappig zoals het hoort te zijn. Het eten was super lekker, alleen jammer dat ze de bestelling niet goed gelezen hebben. Ik had specifiek erbij gezet geen komkommer en het bakje zat vol met komkommer. De 2e keer al.
21 feb 2024 om 10:37 Eten was precies op tijd, warm en erg lekker. bezorger was vriendelijk.
20 feb 2024 om 0:26 Ik ben erg content over snelheid van de bestelling best prima. Echter was de bestelling anders dan wij hadden besteld. We kregen geen Kapsalon Dönner, maar Kapsalon Shoarma. Op zich ook best lekker, maar wel anders dan we besteld hadden.
18 feb 2024 om 21:39 Altijd een snelle bezorging en goed eten. Alleen jammer dat de knoflooksausbakjes tegenwoordig maar voor de helft gevuld zijn maar wel duurder zijn geworden.
18 feb 2024 om 19:24 We hebben in het verleden een negatieve beoordeling gegeven, Dat was 1malig. We zijn weer een aantal bestellingen verder en het is niets anders dan super.
17 feb 2024 om 1:20 Zoals altijd weer goed. Bezorging altijd snel
16 feb 2024 om 9:34 Het eten was weer heerlijk en zoals altijd precies op tijd bezorgd!
15 feb 2024 om 21:45 Zoals altijd helemaal prima
15 feb 2024 om 8:30 Warm,lekker, op tijd en vriendelijke bezorger. Ga zo door!!
14 feb 2024 om 21:08 De pizza was koud.
11 feb 2024 om 21:53 Lekker eten en snel bezorgd